Palautuskäytäntö

Kaikilla tuotteillamme on 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Tuotteen tulee olla käyttämätön ja alkuperäisessä myyntipakkauksessaan. Mahdolliset käyttöohjeet tulee olla myös mukana. Palautuksesta pyydämme ottamaan yhteyttä myynti@lastenlelut.fi -osoitteeseen, josta saat tarkemmat ohjeet palautusta varten. Palautetun tilauksen maksettu summa maksetaan käyttäen samaa maksutapaa kuin tilausta tehdessä. (Palautuksen arvosta vähennetään toimituskulut molempiin suuntiin). Palautuskulut ovat siis 5.90€ + 8.90€ (14.80€) ‘Heti varastossa’ olevien tuotteiden kanssa ja 7.90€ + 8.90€ (16.80€) Keskusvarasto-tuotteiden kanssa.

Reklamaatio: Jos toteat tuotteen virheelliseksi, pyydämme ottamaan yhteyttä myynti@lastenlelut.fi -osoitteeseen ja kertomaan millaisesta virheestä on kysymys.
Lelumarket.fi veloittaa asiakkaalta aiheettomista palautuksista/noutamatta jätetyistä paketeista tai takuukorjauksista todelliset postitus- ja/tai vianetsintäkulut 15.90 euroa/tilaus. Viallisen tuotteen ollessa kyseessä tulee palautuksissa käyttää matkahuollon asiakaspalautus sopimusta.

Huom. Emme lunasta postiennakkona lähetettyjä palautuksia.