Palautuskäytäntö

Kaikilla tuotteillamme on 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Tuotteen tulee olla käyttämätön ja alkuperäisessä myyntipakkauksessaan. Mahdolliset käyttöohjeet tulee olla myös mukana. Palautuksesta pyydämme ottamaan yhteyttä myynti@lastenlelut.fi -osoitteeseen, josta saat tarkemmat ohjeet palautusta varten. Palautetun tilauksen maksettu summa maksetaan käyttäen samaa maksutapaa kuin tilausta tehdessä. (Palautuksen arvosta vähennetään toimitusmaksut).

Reklamaatio: Jos toteat tuotteen virheelliseksi, pyydämme ottamaan yhteyttä myynti@lastenlelut.fi -osoitteeseen ja kertomaan millaisesta virheestä on kysymys.
Lelumarket.fi veloittaa aiheettomista palautuksista/noutamatta jätetyistä paketeista tai takuukorjauksista todelliset postitus- ja/tai vianetsintäkulut 15.90 euroa/kuljetus asiakkaalta. Viallisen tuotteen ollessa kyseessä tulee palautuksissa käyttää matkahuollon asiakaspalautus sopimusta. Huom. Emme lunasta postiennakkona lähetettyjä palautuksia. Aiheettomista palautuksista / noutamatta jätetyistä paketeista veloitetaan postimaksu molempiin suuntiin riippumatta tilauksen arvosta.